Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین روز دوشنبه نوشت، مقام های آلمان اعلام کردند که ۲۰ هزار نفر روز شنبه در اعتراض به محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کرونا، در برلین تظاهرات کردند.

سازمان دهندگان این تجمع اعتراضی، شمار معترضان را یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کردند، اما پلیس این ادعا را رد کرد.

این تجمع در پی بی توجهی معترضان به هشدارهایی مبنی بر استفاده از ماسک یا رعایت فاصله ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ متری، از سوی پلیس به هم خورد.

درجریان تلاش پلیس برای پایان دادن به این تجمع، برخی معترضان اقدام به خشونت کردند. براساس اعلام پلیس آلمان، ۱۳۳ نفر بازداشت و ۴۵ افسر پلیس زخمی شدند. همچنین چند خبرنگار مورد حمله فیزیکی یا لسانی قرار گرفتند.

این تجمع با انتقاد اکثر احزاب سیاسی آلمان همراه بود. «ساسکیا اسکن» رئیس سوسیال دموکرات‌های آلمان از پلیس به دلیل مداخله دیرهنگام انتقاد کرد.

در این میان، نگرانی‌هایی در ارتباط با شمار فزاینده افرادی که تمهیدات ضد کرونایی دولت را رد می کنند و همچنین درمورد تاثیر احتمالی اعتراض‌ها بر میزان ابتلا به کرونا در آلمان وجود دارد.

میزان ابتلا به کرونا در آلمان در دو هفته گذشته به حدی رسید که از اواسط ماه می (اواخر اردیبهشت ماه) بی سابقه بود.

«استفان مایر» سخنگوی داخلی اتحادیه اجتماعی مسیحیان، شرکت کنندگان در تجمعات اعتراضی را احمق نامید، از این جهت که آنچه را در کشورهای دیگر که مدیریتی بر مهار کرونا نداشته اند، نمی بینند.

برگزارکنندگان اعتراض ها در آلمان به طور کلی نیازی به کسب مجوز ندارند، اما به طور معمول تجمعات باید از قبل ثبت شود.

تجمعات بزرگ در ۱۶ ایالت آلمان در ماه های اول همه گیری کووید – ۱۹، ممنوع اعلام شد، اما به تدریج از شدت محدودیت‌ها کاسته شد.

«آرمین شوستر» عضو اتحادیه دموکرات مسیحی گفت: وقتی تجمعات تهدیدی برای مردم است، باید تحت مقررات بسیار سخت برگزار شود و یا اصلا مجوز آن صادر نشود.

«هلموت ددی» رئیس انجمن شهرهای آلمان که حافظ منافع ۲۰۰ شهرداری است، گفت اگرچه حق برگزاری تجمعات، از ارزش بالایی برخوردار است، اما تبدیل صحنه اعتراض‌ها به کانون شیوع کرونا، قابل قبول نیست.

وی افزود: نادیده گرفتن قوانین و مقررات در چنین فضای محدود شده‌ای، غیرمسئولانه است.

با این حال، «ولفگانگ کوبیکی» نائب رئیس پارلمان آلمان با معترضان ابراز همدردی کرد و گفت: در میان معترضان، کسانی هستند که گیج شده‌اند، زیرا نمی‌دانند که چرا این تمهیدات اجرا می‌شود.

وی افزود: سیاستمداران دقیقا به این افراد درمورد هدف تدابیر در نظر گرفته شده، توضیحی نداده‌اند.

بسیاری از مردم آلمان محدودیت‌هایی مانند استفاده از ماسک در فروشگاه‌ها را مراعات کرده‌اند. اما دولت این کشور محدودیت‌های دیگری را نیز وضع کرده است؛ از جمله آزمایش اجباری کرونا برای کسانی که از سفر به مناطق پرخطر بازگشته‌اند.

 هزاران نفر از مردم آلمان روز شنبه با برگزاری تظاهراتی در برلین، به محدودیت‌های سختگیرانه برای مقابله با کرونا اعتراض کردند. معترضان گفتند که محدودیت‌های کرونایی، آزادی‌ها و حقوق آنها را سلب کرده است.

در مجموع، ۲۱۱ هزار و ۵۶۷ نفر در آلمان به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۹ هزار و ۲۲۶ نفر فوت کرده و ۱۹۳ هزار و ۶۰۰ نفر بهبود یافته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا برلین آلمان اعتراض پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا برلین آلمان اعتراض ویروس کرونا برلین آلمان اعتراض محدودیت ها اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان

اعتراضات روز کارگر که با حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود در برخی مناطق آلمان به خشونت کشیده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت آلمان در گزارشی نوشت: تظاهرات در بسیاری از شهرهای آلمان برای روز کارگر در اول ماه مه برگزار شده و یا در حال برگزاری است. علاوه بر اتحادیه های کارگری و سازمان های جامعه مدنی، گروه های چپ و افراطی چپ نیز اعتراضاتی را اعلام کرده اند.

کای وگنر، شهردار برلین یش از این اعلام کرد که در صورت وقوع خشونت در تظاهرات، اقدامات منسجمی را انجام خواهد داد. وگنر گفت: "متخلفانی که سنگ پرتاب می کنند و به افسران پلیس یا آتش نشانان حمله می کنند، باید با ما برخورد کنند. وی تاکید کرد: از تمام ابزارهای مجاز قانونی استفاده خواهد شد.

تظاهراتی در اشتوتگارت در اوایل بعدازظهر امروز ( چهارشنبه) توسط نیروهای پلیس متوقف و در نهایت منحل شد. پلیس از "جرایم گسترده و نقض مقررات" صحبت کرد. پلیس درپلتفرم ایکس اعلام کرد که حملاتی به نیروهای پلیس صورت گرفت و آنها با اسپری فلفل و باتوم پاسخ دادند.

افراد شرکت کننده در این تجمع توسط نیروهای پلیس محاصره شده بودند. پلیس از شرکت کنندگان خواست تا دستورالعمل های نیروهای پلیس را رعایت کنند.

به گفته پلیس، حدود 1000 نفر به هم دنبال فراخوان آنارشیست ها و افراط گرایان چپ به Schanzenviertel در هامبورگ آمدند و شعارهایی سر دادند.

در خارج از آلمان نیز به مناسبت اول ماه می تظاهراتی برگزار شد. به گزارش رسانه ها، پلیس ترکیه در استانبول از گاز اشک آور علیه معترضان در میدان تقسیم استفاده کرد. رسانه ها همچنین درگیری بین تظاهرکنندگان و پلیس را نیز نشان دادند. وزارت کشور از دستگیری بیش از 200 نفر در جریان این اعتراضات خبر داد.

به نوشته رسانه ها بیش از ده هزار نفر در تظاهرات چپ گرایان در اول ماه مه، به ویژه در برلین و هامبورگ شرکت کردند. پلیس با نیروهای زیادی برای جلوگیری از اغتشاشات احتمالی در شب آماده بود. در سایه تنش ها بر سر جنگ غزه، نگرانی های خاصی در مورد اقدامات احتمالی طرفداران فلسطین با شعارهای بالقوه ممنوعه علیه رژیم صهیونیستی وجود داشت. همچنین تظاهرات سنتی اتحادیه کارگری در روز کارگر برای عدالت اجتماعی بیشتر برگزار شد.

ایریس اسپرانگر، سناتور داخلی برلین در پلتفرم X (توئیتر سابق) گفت: امنیت شهر ما اولویت اصلی است. پلیس با مجرمان برخورد مستمر خواهد کرد. وسایل نقلیه پاکسازی، ماشین های آب پاش، یک هلیکوپتر و تیرهای چراغ برق نیز برای روشن کردن خیابان ها به ویژه در مناطق کروزبرگ و نوکولن در دسترس بودند.

به گفته پلیس، تظاهرات فدراسیون اتحادیه های کارگری DGB به دلیل فریاد زدن مکرر شعارهای طرفدار فلسطین و پخش بنرها به طور موقت متوقف شد.

گزارش هایی مبنی بر به آتش کشیده شدن خودروها نیز منتشر شد.

معترضان در برخی مناطق شعار «جنگ، بحران، سرمایه‌داری - نباید همین‌طور که هست باقی بماند سر می دادند.

در برلین، هشت نفر به طور موقت دستگیر شدند و یک افسر پلیس به طور جزئی مجروح شد. هیچ حادثه مهمی در هامبورگ رخ نداد.

هزاران نیروی پلیس همچنین یک راهپیمایی اعتراضی را از طریق کروزبرگ و نوکولن همراهی کردند. این اعتراضات در شهرهای مختلف آلمان ادامه دارد.

مقامات امنیتی آلمان که به شدت نگران وقوع ناآرامی‌ها در اعتراضات به مناسبت روز کارگر هستند، هزاران نیروی پلیس را در پایتخت مستقر کرده‌اند.

اتحادیه پلیس اعلام کرده که امسال "موضوعات زیادی" وجود دارد که معترضان می توانند از آنها برای مشروعیت بخشیدن به اقدامات خشونت آمیز استفاده کنند. از جمله، وضعیت غزه و اقدامات مربوط به دستگیری دانیلا کلته، تروریست RAF، نقش مهمی ایفا می کند. سخنگوی پلیس گفت که انتظار می رود تعداد زیادی از تظاهرکنندگان حامی فلسطین نیز در روز چهارشنبه به خیابان ها بیایند.

"نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان هم پیش از این نسبت به ناآرامی ها در شهرهای آلمان هشدار داده بود. فایزر به شبکه تحریریه آلمان گفت: اگر شورش، اعمال خشونت آمیز و نفرت از یهودیان در خیابان های ما در حوالی اول ماه مه رخ داد، پلیس باید فوراً اقدام سختی انجام دهد.

وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کردتقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش‌ سوزی در کارخانه صنایع نظامی در برلین آلمان
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • فیلم/تظاهرات دانشجویان فرانسوی در حمایت از مردم غزه با وجود اعمال محدودیت پلیس
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • فیلم/ رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم